Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Dekorasyon eğilimlerinde 2021 renklerine küçük bir bakış
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Dekorasyon eğilimlerinde 2021 renklerine küçük bir bakış

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Her dekorasyonun ayrı bir dili ve özgün kişiliği vardır. Duvar rengi; mobilyalar, aksesuarlar ve ortamdaki tüm elementlerle dekorasyon bir bütündür. Odanın büyüklüğü, ne kadar ışık aldığı, mobilyalarla yakaladığı uyum duvar renginin seçilmesinde önemli etkenlerdendir. 2021 renk trendlerini keşfetmek ve evinin ruhunu değiştirmek istiyorsan doğru yerdesin. 

Pembe, mercan ve turuncu ile iddialı bir eve ne dersin?

2021 renk trendleri sıcak tondaki renk skalasıyla göze çarpıyor. Duvarlarında pastel pembe, mercan ve turuncu renklerin iddiasını uygun mobilyalarla destekleyerek harika bir salon tasarlayabilirsin.  Özellikle bu tonlardaki salonuna yeşil bitkileri boş alanlara yerleştirerek iki zıt tonla mükemmel bir görünüm yakalayabilirsin.

Huzur veren renk turkuaz ile duvarlarını renklendir

Turkuaz 2021 renk trendleri arasında başlarda yer alıyor. Bu rengin ilk çağrıştırdığı sahil ortamını salonuna yansıtabilirsin. Beyaz koltuklar üzerinde fıstık yeşili renginde yastıklar ve turkuaz duvarları hayal etmek bile çok iç açıcı! Turkuaz duvarlar arasında kullanacağın taş duvarlar ve birkaç aksesuarla Ege kasabalarından birindeymiş hissini yaşayabilirsin. Turkuaza eşlik edecek diğer renk ise canlı bir turuncu olabilir. 2021 renk trendleri içinden birkaç rengi kombine ederek çok şık bir dekorasyon hamlesi yapabilirsin.

Duvarlarını lilaya boya kendini lavantaların arasında hisset

2021 renk trendlerinden olan lilayı kullanarak capcanlı bir genç odası oluşturabilirsin. Yatak ve çalışma masası seçimleri genç odasında en önemli unsurdur. Lila konseptine uygun duvar aksesuarlarını da dekorasyona dahil etmeyi tercih edebilirsin. Beyaz ve lila birlikte kullanılabilecek ve dekore etmesi en kolay olan renklerdir. Pembenin tonlarını içeren duvar aksesuarları da genç odasında keyifli vakitler geçirmeyi sağlayabilir. Sıcak tonları bir araya getirerek kendine ait tasarımlar yapmaya başlayabilirsin. Lila bir odada tercih edeceğin sarı, küçük bir puf bile odada eşsiz bir detay oluşturabilir.

Mavi-yeşil ile iki renge sahip canlı bir mutfak tasarla

2020’de olduğu gibi 2021 renk trendlerinde de mavi-yeşil yerini tek bir farkla koruyor: Daha canlı tonlara sahip olarak. Pastel tonlarda griyle uyum sağlayan mavi-yeşil yerine, canlı tonlarda mavi ve yeşil tonları ahşap detaylarla birleşiyor. Ahşabın sıcak görüntüsüyle soğuk renklerden olan mavi-yeşil harika uyum sağlıyor. 

Gün batımını sarı duvarlarla evine taşı

2021 renk trendleri arasında sarının tonları da yer alıyor. Duvarlarında sarıyla bambaşka bir tarz yakalayabilirsin. Beyaz ya da gri ile sarının keskin sıcaklığını biraz yumuşatabilirsin. Duvarlarında bu renklerdeki aksesuarlarla farklı bir çocuk odası ya da salon stili yaratabilirsin. Sabahın ilk ışıklarıyla odaya giren güneş ve sarı duvarlar mükemmel bir görüntü oluşturabilir.Kendi konseptini seçtikten sonra aklındaki tasarıma göre 2021 renk trendleri arasından duvar rengine karar verebilirsin. Kaliteli boya ve çok sayıda renk skalasına sahip duvar boyaları için Bi’Boya‘ya göz atabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Banyonuzdaki Seramikleri Yenileyin: Seramik Boyama
Duvar Boyasında Yeşil Tonları Nasıl Kullanılır?
Kız Çocuk Odalarının Vazgeçilmezi: Lila Rengi Duvar Boyası

Toast Message