Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Hangi hobi boyası ile neler yapabilirsin?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Hangi hobi boyası ile neler yapabilirsin?

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Hobi boyası, keyifli zaman geçirmek ve günlük hayatın yoğunluğundan uzaklaşmak, bulunduğunuz ortamı renklendirmek, eski eşyaları yenilemek için kullanılır. Resim, heykel, ahşap, kumaş, seramik ve cam gibi birbirinden farklı sanat faaliyetlerinde kullanılan çeşitlere sahiptir. Her boyama yüzeyi farklı malzemelere ihtiyaç duyarak hobilerini geliştirmene destek olur. Hemen hemen herkes tarafından sevilen boyama aktivitesi ile ev ve iş yerini renklendirebileceğin gibi arkadaşlarına hediyelikler de hazırlayabilirsin.

Mobilyaların havasını değiştirebilirsin

Boyamak istediğin alan ahşap ise önce zımpara yapman gerekir. Sonrasında, yüzeye astar boya sürüp kurumasını bekleyerek en keyifli bölüme geçebilirsin. Dilediğin renkte akrilik boya ile koltuk, sandalye, masa, komodin ya da sehpa gibi eşyalarını renklendirebilir ve evini canlandırabilirsin. Sıkıldığın atmosferden ayrılmanın yolu en sevdiğin akrilik boyadan geçer. Lake mobilyalar kısa sürede yıpranabildiği için boyayarak yenileyebilirsin. Multi Surface hobi boyası ile çeşitli yüzeyleri boyayarak yıpranan yerleri kapatabilirsin.

Eski aksesuarlarını yenilemenin en eğlenceli yolu

Hobi boyası çeşitleri arasında yer alan akrilik boyalar hemen hemen her yüzeyi boyamak için kolaylıkla kullanılır. Ev ya da iş yeri gibi ortamlarda bulunan cam, seramik ya da ahşap eşyalar akrilik boyalar ile renklendirilerek yepyeni bir görüntü sunar. Yıllar önce aldığın bardak, tabak ya da herhangi bir süs eşyasını dilediğin boya ile renklendirebilir ve kendini dahi şaşırtabilirsin. İstersen tek renge boyayabilir istersen de üzerine kontrast bir renk ile desen yapabilirsin. Hobi boyası türleri ile eşyalarını renklendirip fırınlayabilir ve dayanıklılığını artırabilirsin. 

Evin dış görünümünü canlandırabilirsin

Genellikle, evlerin dış cephesinde bulunan demir parmaklıklar siyah ya da beyaz olur. Renkli kişiliğini yansıtan kırmızı, pembe, mavi gibi canlı renkler ile evini bambaşka bir görünüme kavuşturabilirsin. Pencere pervazlarını da boyayabileceğin doğru hobi boyası ile evinde rengarenk ya da sade bir görünüm oluşturabilirsin. Hobi boyası, zamanla boyası akan yüzeyleri yenilemeni sağlar. Evinde bulunan boru, eviye, musluk, saksı ya da sehpa gibi yüzeylerin rengini değiştirerek hayallerindeki ev ortamını yaratabilirsin. Akrilik boya çeşitleri koku yapmadığı gibi oldukça hızlı bir şekilde kurur. Multisurface ya da akrilik boya çeşitleri ile evini yenileyebilir ve hayallerini süsleyen bir ortama dönüştürebilirsin. 

Yaratıcılığını kumaşlarda göstermenin tam zamanı!

Evinde bulunan nevresim takımı, koltuk örtüsü, kıyafet, masa örtüsü gibi tekstil ürünlerini boyayarak farklı görünümler yakalayabilirsin. Sıkıldığın kıyafetlerin rengini değiştirerek keyifli bir aktivite yapabilirsin. Hobi boyası çeşitleri arasında yer alan kumaş boyaları ile hayal gücünü evinin her yerinde rahatlıkla gösterebilirsin. Tercih edeceğin fırça ve yaldızlı boya ile efekt vererek keyifli bir uygulama gerçekleştirebilirsin. Sezonun moda olan renkleri ile boya yapıp hem eğlenceli zaman geçirebilirsin hem de kıyafetlerini yenileyebilirsin. Kıyafetlerine ebru desenler yaparak kendi tişörtünü kendin tasarlayabilirsin. Eski eşyalarını renklendirmek ya da yeni bir hobi edinmek istersen, akrilik, yaldız, kara tahta, sprey mürekkep ile multisurface hobi boyası çeşitlerini Bi’Boya’dan kolaylıkla bulabilirsin. Dilediğin yeri uygun boya çeşidine ait dilediğin renk ve desen ile hemen şimdi renklendirmenin tam zamanı!

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Banyonuzdaki Seramikleri Yenileyin: Seramik Boyama
Boya
Duvar Boyasında Yeşil Tonları Nasıl Kullanılır?
Boya
Kız Çocuk Odalarının Vazgeçilmezi: Lila Rengi Duvar Boyası

Toast Message