Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Silinebilir boyalar nerelerde tercih edilmeli ve bu boyaların genel özellikleri nelerdir?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Silinebilir boyalar nerelerde tercih edilmeli ve bu boyaların genel özellikleri nelerdir?

Yayınlanma tarihi: 5.05.2020

Ev ve ofis alanlarında temizliğin pratik olması hemen herkesin istediği bir durumdur. Yaşam alanlarındaki genel temizlik dışında, herhangi bir nedenle leke ve toz olan duvarların da temizlenebilir olması herkesin temel kriterleri arasındadır. Oldukça pratik kullanım ve uygulama alanı sunan silinebilir boyalar işte tam bu noktada devreye girer! Duvarlarındaki her türlü lekeyi kolayca temizlemene yardımcı olur. Evin her köşesinde rahatlıkla uygulayabileceğin silinebilir boyalar, hem temizlik hem de görsellik açısından en ideal çözüm yolunu sunar. 

Silinebilir boya nedir?

Silinebilir boya, kir ve suyu itme gücüne sahip, gelişmiş yapısı ile kolayca silinerek temizlenen bir boya türüdür. Pürüzsüz bir yapıya sahip olduğu için rengi çok iyi yansıtır ve uzun süre boyunca kullanılabilir. Dekorasyonda hakim olan renge göre parlaktan soft ve mat renklere kadar pek çok seçenek sunar. Silinebilir boyalar, temizliğinin kolay olması ve pratik şekilde uygulanabilme özelliğine sahiptir. Öyleki sadece nemli ve sabunlu temiz bir bez ile kolayca silinebilir. Silikon teknolojisi ile güçlendirilen bu boyalar aynı zamanda ışığı yansıtma gücüne sahip olduğu için her mekânda ferahlık hissi yaratır.

Silinebilir boyaların genel özellikleri nelerdir?

Silinebilir boyalar, yapı malzemesine uygun şekilde kullanıldığında çatlama, dökülme ve kabarma yapmayan boyalardır. İpeksi yapısı sayesinde yayılma özelliği sunar. Bu sayede işçilikten tasarruf edilmesini sağlar. Silinebilir boyalar, yapıları gereği üstün kapatma gücüne sahiptir. Diğer boyaların aksine uygulama sonrasında varsa rötuşları belli etmez ve rulo izi bırakmaz. Silinebilir boyalar, kullanım pratikleri açısından da son derece fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Yaşam alanlarında oluşan nemi dışarı atma yeteneğine sahip olduğu için bina ve odaların nefes almasını sağlar. Temiz içerik yapılarında solvent bulunmadığı için insan ve çevre sağlığına herhangi bir zararı yoktur. Ayrıca silinebilir boyalar su ile seyretildiği için koku yapmaz. Böylece yaşam alanını dilediğin renge boyadıktan sonra günlerce geçmeyen boya kokusu yaşamana sebep olmaz.

Silinebilir boyalar nerelerde tercih edilmeli?

Silinebilir boyalar, kolay temizlik yapısı sayesinde her bir alanda kullanabileceğin boya çeşitlerinden biri. Salon, mutfak, hol, koridor ve diğer iç cephelerde güvenle kullanabilirsin. Üstelik dilediğin rengi seçerek yaşam alanlarına farklı bir soluk getirebilirsin.Artık evdeki minik prens ya da güzel hanımefendi duvarları mı çizdi diye düşünmene gerek kalmaz. Silinebilir boya, lekeyi, tozu ve diğer tüm rahatsız olduğun izleri sadece birkaç dakika içinde yok edebileceğin bir boya çeşididir. Parmak izleri, yemek lekeleri, sulu boya ya da diğer tüm lekeleri tek bir bez darbesi ile yok edebilirsin. İçine en çok sinen renk seçenekleri ile pratik uygulama imkânı sunan Bi’Boya ürün seçkisine göz atmadıysan, şansını kaçırmadın demektir. Bi’Boya‘daki bütçe dostu silinebilir boya fiyatları, istediğin her alanı istediğin renklere boyamanı sağlar. Üstelik kolayca temin edebileceğin Bi’Boya kolay temizlenen boya siparişinde, elinde açılmamış boya kalırsa iade bile edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Banyonuzdaki Seramikleri Yenileyin: Seramik Boyama
Boya
Duvar Boyasında Yeşil Tonları Nasıl Kullanılır?
Boya
Kız Çocuk Odalarının Vazgeçilmezi: Lila Rengi Duvar Boyası

Toast Message