Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Turuncu rengini nerede nasıl kullanırsın?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Turuncu rengini nerede nasıl kullanırsın?

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Güneşin sıcaklığını ve enerjisini içinde barındıran bu yüzden de neşenin ve yeni umutların timsali olan turuncu rengi ve tonlarını evinin çeşitli köşelerine taşıyarak kendini daima iyi ve zinde hissetmen mümkün, huzur veren günbatımı kızıllığı yuvanın sıcaklığında her zaman seninle! Peki turuncu rengini nerede nasıl kullanırsın, işte püf noktaları

Misafirlerin için güler yüzlü bir karşılama

Kapında, kapı süsünde, hoş geldin paspasında ya da evinin girişi ve misafirlerine ilk izlenimi sunan antrenin duvarlarında, ayakkabılığında ve yafta askılıklarında yer vereceğin turuncu tonlarının davetkârlığı sayesinde, sen kapıda misafirlerini güler yüzle karşılarken evinde sımsıcak bir kucaklama ile sana eşlik edecek… Kapının hemen yanına asabileceğin dikkat çekici renkte anahtarlık sayesinde artık kimse anahtarını unutmayacak ya da kaybetmeyecek!

Her güne enerjik bir merhaba

Gün nasıl başlarsa öyle geçermiş, bu yüzden mutluluk saçan bu renge yatak odası halında, yatak başlığında, yatak örtünde, etajerinde, abajur ve lambaderinde ya da tuvalet masana hareketlilik katacak objelerde yer açarak her yeni güne dinç uyan ve enerjik bir merhaba de! Yatağını yerleştirdiğin duvarı turuncu içtenliğiyle kaplamaya ya da oraya bu tonların hâkim olduğu bir tablo asarak sofistike bir görünüm elde etmeye ne dersin?

Mutfakta iştahlar hep yerinde

Mutfağının fayanslarında, dolaplarında, halısında ya da yemek masasında kullanacağın portakal renginin iştah açıcı özelliği sayesinde yemekler çok daha lezzetli, kalabalık aile sofraları daha bir keyifli! Retro turuncu bir buzdolabı ile mutfağına stil katabilir, mutfağının bir köşesine yerleştireceğin küçük ev aletlerini bu renk seçerek yemek yapmayı daha keyifli hale getirebilirsin. Rengarenk kupalarını, fincanlarını yerleştirebileceğin renkli dekoratif raflarla ortama hareket katmaya var mısın?  

Oturma odası ve salonda hayat var

Oturma odası ve salonunun duvarlarında, duvar kağıtlarında, mobilyalarında, halı, perdelerinde, avizelerinde ve tabii objelerinde kullanacağın turuncu tonlarıyla yaşam alanını dinamik bir dokunuştan mahrum bırakma… Tüm oturma odası ve salonunu A’dan Z’ye kızıl tonlarıyla dekore edebileceğin gibi; uyum içinde olduğu toprak tonları, bej, krem ve beyaz gibi yumuşak geçişli renklerle ve yine ayrılmaz bir parça olduğu pastel ve canlı yeşil tonlarıyla mükemmel kontrası da yakalayabilirsin. Gündoğumu renginde seçeceğin fon perdelerin sayesinde günün ilk ışıkları salonundan yükselsin! Canlı kızıllarla, hardallı, yeşilli tek renk ya da desenlerle bezeli boy boy yastıklarla mobilyalarının rahatlıklarına rahatlık kat! Mobilyalarının hemen yanı başına turuncu bir ayaklı lambader ya da ferforje bir obje iliştirerek capcanlı bir görünüm yakala! Fiskos masanı ya da sehpalarını bu renklerde seçebileceğin ya da onları bu renge boyayabileceğin gibi, üzerlerine zevkine göre hiç solmayacak turunculu sarılı yapma ya da gerçek çiçekler koyarak ortamı sevgi dolu bir hale getirebilir, konsolunu, kitaplığını mandalina rengi biblolarla veya anılarını sergileyebileceğin çerçevelerle donatabilirsin. Salonunun bir köşe duvarını turuncu tonlarıyla bezeyerek günün her saati günbatımını doyasıya izleme zevkine ulaş! Her salona ve zevke uygun Bi’Boya renklerinden hangisi senin davetkâr turuncu duvar boyan? İddialığı kızıllığıyla Kotta mı, bahar çiçeklerini salonuna taşıyacak rengiyle Nar Çiçeği mi yoksa her renkte mobilyayla uyum içinde ilerleyebilecek Karamel mi? Hiç vakit kaybetmeden Bi’Boya web sitesini ziyaret et ve favori gün batımı tonunu seçerek alışverişini güvenle yap 

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Banyonuzdaki Seramikleri Yenileyin: Seramik Boyama
Boya
Duvar Boyasında Yeşil Tonları Nasıl Kullanılır?
Boya
Kız Çocuk Odalarının Vazgeçilmezi: Lila Rengi Duvar Boyası

Toast Message