Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yazın öne çıkacak 10 rengi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yazın öne çıkacak 10 rengi

Yayınlanma tarihi: 12.06.2020

Yaz geldi! Şimdi, her mevsimin başlangıcında olduğu gibi yeni kararlar alma ve bunları uygulamanın tam zamanı! Yoğun ve yorgun günlerin ardından doğanın uyandığı bu mevsimde sen de uyanmalı ve değişikliklerle bu güzel mevsimi karşılamalısın. Nereden başlayacağım diye düşünüyorsan önceliği yaşadığın mekâna, evine verebilirsin. Evde değişiklik, güzel bir temizlik, küçük detaylarla yaptığın büyük yenilikler bir anda yaşadığın yerde de yazın tüm sıcaklığını hissetmeni sağlar. Yaz renkleri balkondan salona, mutfaktan yatak odana kadar sana daha büyük ve coşkulu değişiklikleri de getirir. Soğuk gölgelerin ardından bu yaz cıvıl cıvıl! Yazın renk trendleri de bu enerjiye oldukça uygun. Kırmızı tonların albenisi, portakal kabuğunun enerjisi, sıcacık sarı, morun ve pembenin doğadan esinlenen tonları bu akımın öncüleri. Tazeliği de unutmayan yaz renkleri, temizliği vurgulayan beyaz ve mavi tonları ile yeşili de yanına alarak ferahlatan önerilerle dolu! İşte bu yazın öne çıkacak 10 rengi!

Güneşten yansıyan sarı ve turuncu tonlar

Özlemle beklediğin güneşli günlerin sembolü olarak sarı ve turuncu bu yaz renkleri kombinlemek isteyenler için de oldukça popüler! Ayrıca bu tonlara yakın renkler arasından nar çiçeği ve hanımeli de yaz renk trendleri arasında yer alıyor. Bu renkleri evin her yerinde, enerjini yükseltmek, neşeyi artırmak için seçebilir ve tüm ailene mutlu bir yaz armağan edebilirsin.

Doğa ile canlanan yeşil tonlar

Derin uykusundan uyanan ve üzerindeki yorgunluğu atan doğa, yeşilin binbir tonu ile yaza çoktan merhaba dedi! Tüm bitkilerin, yapraklarını yağmura ve güneşe teslim ettiği bu mevsimde yaz renkleri de bu coşkuyu anlatıyor. Bahçeden, balkona veya salondaki saksılara kadar her yerde görebileceğin bu uyanış evin içinde de kendine yer bulmalı!

Tazelik arayanlar için gökyüzünün berraklığında mavi tonlar

İster deniz ister gökyüzü mavi her zaman sonsuzluğa uzanmayı çağrıştırıyor! Açıklı koyulu mavi renkler, yaz renkleri içerisinde sarsılmaz bir konuma sahip. Sahilden evlere uzanan bu fresh renk, duru ve yalın tasarımlar kadar, eğlenceli ve enerjik dekorasyon ayrıntılarının da gözdesi.

Her mevsim tercih edilen beyaz tonları

Temizliğin rengi dendiğinde aklına gelecek ilk renk olan beyaz her mevsim olduğu gibi bu yaz da yine vazgeçilmez yaz renkleri arasında yer alıyor. Fonda sadeliği ya da tek başına asaleti temsil eden beyaz kendine özgü tonları ile evin için tercih edebileceğin ana renk olmaya devam ediyor.

Toprak yaz renkleri ile canlanıyor

Farklı renklerle birlikte kullanabileceğin toprak renkleri de bu yazın trend renkleri arasında yer alıyor. Topraktaki uyanışı evinde de yaşamak istersen bunu en güzel bu tonlar ile anlatabilirsin. Yaz renkleri içinde toprak tonları da kum fırtınası gibi toprağın farklı formları ile yer alıyor.

Bu yaz renkler pembe tonlarıyla yine romantik

Evinde yumuşak geçişlerle, fresh tonlara yer vermek istediğinde pembe ve tonları sana farklı alternatifler sunuyor. Yaz renkleri içinde de tercih edilen pembe, küçük objelerden, duvarlara ve hatta mobilyalara kadar evin her köşesinde romantizmi yaz rüzgarları ile estiriyor.

Morun cazibesi devam ediyor

Duygusallıktan vazgeçemeyen ama içindeki çocuğu da dinleyenler için mor ve farklı tonları yaz renkleri olarak öne çıkıyor. Yaz meyveleri ve çiçeklerinden ilham alan mor ahududu, petunya ile evlerde yazın tüm sıcaklığını hissettiriyor.

Kırmızının dinmeyen enerjisi ve yaz mevsimi

En sakin ruhu bile canlandıracak kırmızı, sıcaklığı, samimiyeti ve tutkuyu yansıtırken yaz renkleri arasında da yer almayı hak ediyor. Dikkat çekmeyi seven, enerjisini çevresine yansıtmak isteyenlerin mevsimi yaz, kırmızı ile daha da coşkulu!

Sıcak renk geçişleri arasında mercan rengi

Bu yaz trend renkler arasında farklı tonların yansımaları anımsatan mercan rengi de yer alıyor. Fark yaratmak, evde yaz renkleri ile bir değişiklik yapmak istersen mercan bunun için doğru seçimlerden biri olabilir.

Yazın sıcaklığı ile canlanan turkuaz

Akdeniz’den esintilerle seni yaza daha da yaklaştıran turkuaz yaz gecelerinde ısınıyor. Evdeki her ayrıntıda kendine yer bulacak bu duru renk, beyaz ile uyumunu koruyarak, bu mevsimde de tercih ediliyor. Yaza neşe ve enerji katacak tüm renkler Bi’Boya‘da seni bekliyor. 

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Banyonuzdaki Seramikleri Yenileyin: Seramik Boyama
Boya
Duvar Boyasında Yeşil Tonları Nasıl Kullanılır?
Boya
Kız Çocuk Odalarının Vazgeçilmezi: Lila Rengi Duvar Boyası

Toast Message