Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
2021 mobilya trendlerine genel bakış
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

2021 mobilya trendlerine genel bakış

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

2021 mobilya trendleri geri dönüştürülebilen mobilyaların hayatımıza gireceğini gösteriyor. Sen de şık ama doğal bir dekorasyonun tamamlayıcısı olan mobilyalarınla bu trendi uygulamak istiyorsan önerilerimize göz atabilirsin. 2021 mobilyalarında doğal materyaller, geometrik şekiller ve yumuşak renkler öne çıkıyor. 

Nostalji 2021’de vintage mobilyalarla dönüyor

Trend yaratıcıları 2021 mobilya trendlerinde ana akımın vintage mobilyalar olacağını açıkladı. Sürdürülebilir mobilya ve dekorasyona olan ilginin son yıllarda çok arttığı düşünülürse bu trendin bu yıl herkesi etkisi altına alacağı bir gerçek. Sen de evinde nostaljik dokunuşlar yaratmak ve 2021 mobilya trendlerini evinde görmek istiyorsan bitpazarlarını, antikacıları dolaşmaya başlayabilirsin. Her birinin ayrı bir hikayesi olan vintage mobilyalar kişisel ifadeyi güçlendirir, evini tek tip olmaktan kurtarır.

2021 mobilya trendlerinde kadifeler göze çarpıyor

Bu yılın eğilimi dekorasyonda yumuşacık bir lükse sahip olmak yönünde. Trendlere sen de uymak istiyorsan salonunda yumuşacık kadifelerle döşenmiş kanepelere, koltuk ve sedirlere yer verebilirsin. Adeta bir tasarımcı elinden çıkmış bir ev istiyorsan bu mobilyaları mermer sehpalar, cam kapılar ve pirinç, bakır, gümüş gibi parlak metallerden yapılmış dekoratif unsurlarla destekleyebilirsin.

Organik malzemeler ve formların hakimiyeti

2021 mobilya trendleri arasında vintage ruhu ve modern lüksün yanında doğala dönüş söz konusu. Tasarımcılar, geleneksel organik malzemelerin değerini hiç kaybetmeyeceğini akıllarından çıkarmıyor ve 2021 için ahşap, cam, taş, pişmiş toprak gibi doğal malzemelerden bizim için farklı mobilya ve aksesuarlar üretiyor. Bunların yanı sıra 2021’de evlerde sürdürülebilir ve geri dönüşümlü malzemelerle tasarlanmış modern koltuk ve kanepeleri de görmeye hazır olmalısın. Bu mobilyalar bize dışarıdaki yaşamı hatırlatıyor ve evlerimizde doğa ile iç içe mekanlar yaratmamızı sağlıyor. 

Sofistike alanlar için yüksek mobilyalar

2021 mobilya trendleri içinde oldukça sofistike olan birinden bahsedelim. Bu tasarım trendini, daha sofistike mekanlar yaratmak için salonda veya diğer odalarda herhangi bir bölümü yüksek mobilyalar kullanarak uygulayabilirsin. Oldukça yüksek metal ayakların üzerinde duran küp şeklinde bir dolap açık alan tutkunlarının da işine geliyor. 

Rahat yataklar başrolde

Rahat ve yorucu bir günün ardından sığınılacak yataklar, 2021 mobilya trendlerinin en çok dikkat eden unsurlarından biri. Ana eğilim koza gibi, sizi saracak, yumuşak kumaş başlığa sahip ve basamaklı rahat yataklar.

Pembeler, geometrik şekiller…

2021 yılında mobilya renklerinde pembe ve tonlarını görmeye hazır olabilirsin. Pembenin aklına gelmeyecek pek çok tonu, özellikle de daha nötr, yumuşak pembe tonları bu sezonun mobilyalarının favori renkleri olacak. Evine bu trende uygun pembe bir koltuk almayı düşünebilirsin. Pembe rengi hem kendisi gibi hassas tonlarla hem de daha parlak ve koyu mavi, limon sarısı gibi zıt renkli aksesuarlarla birleştirebilirsin. 2021 mobilya trendlerinde pembenin yanında mobilyalar üzerindeki geometrik desenler de göze çarpıyor. Hem mobilyaların kendisinde hem de üzerlerindeki baskılarda geometrik şekilleri bolca görebilirsin. Mobilya seçimini yaparken bunlara dikkat ederek 2021’de çok trendy bir eve sahip olabilirsin.Şık, modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar, ahşap ve kapı boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?

Toast Message