Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Bisiklet jantları ile yapabileceğin üç farklı kendin yap projesi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Bisiklet jantları ile yapabileceğin üç farklı kendin yap projesi

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Hayatın koşturmacası seni de yormuyor mu? Bu koşturmacadan biraz da olsun uzak kalmak için kendine terapi niteliğinde uğraşlar arıyor olmalısın. Vaktinin büyük bir bölümünü geçirdiğin evini zevkine ve modaya göre yenilemek ile bu işe başlamaya ne dersin? Ne demiş Levitt: “Yaratıcılık yeni şeyler düşünmek, yenilik yeni şeyler yapmaktır.” Sanıyoruz ki yenilik herkesi gençleştirir. Sen de bisiklet jantlarının modern olarak değerlendirildiğini duymuş olmalısın. Eğer duymadıysan seni heyecanlandıracak fikirlerimiz var. Kendin yap bisiklet jantı projesi ile sanatçı yönünü ortaya çıkarmalısın. İşte stresten biraz da olsa uzaklaşıp yaratıcı kimliğini ortaya koyman için bisiklet jantlarını kullanarak yapabileceğin iki farklı kendin yap projesi… 

Bisiklet jantı duvar saati

Kendi yaptığımız şeylerin daha değerli olduğunu düşünürsek ‘’Kendin yap bisiklet jantı’’ şeklinde araştırdığında karşına birçok farklı fikirler çıkacaktır. Bunlardan bir tanesi de duvar saati. Peki nasıl bir adım atarak başlayacağız? Öncelikle tekerin zamanla kokmaması için tekeri sökmeni istiyoruz. Jantı güzelce temizledikten sonra dilediğin renge boyayabilirsin. Kendin yap bisiklet jantı projende jantını boyadıktan sonra dilediğin renkteki kartonlardan saat sayılarını kesip janta sırasıyla yapıştırdıktan sonra saatin hazır olmuş olacak. Geriye kalan saatin çalışması için kalan malzemeleri takmak. Sana kalan ise kendin yap bisiklet jantı duvar saatini dilediğin yere asıp evine modern bir dokunuş yapmanın huzurunu yaşamak. 

Bisiklet jantı sehpa

Kendin yap bisiklet jantı şeklinde araştırdığın zaman karşına çıkacak fikirlerden bir tanesi de bisiklet jantından yapılabilecek sehpalar. Sehpa için düz bir zemin yeterli değil mi? Üstelik bisiklet jantının eşsiz görüntüsü de sehpaya eklenince farklı bir görsel çıkacak ortaya. Kendin yap bisiklet jantı fikirlerinde sehpa yapmak için yapman gereken şey tekerleri söküp sehpa ayaklarına jantı yerleştirmen ve düz zemin için üzerine cam vb. uygun gördüğün bir ürünü yerleştirmen. İşte bu kadar basit.

Bisiklet jantı ile dekorasyon keyfi

Bisiklet jantlarını zevkine göre dekore ederek yaşam alanına küçük ve otantik dokunuşlar yapmak oldukça keyifli olsa gerek. Kendin yap bisiklet jantı projesi ile yapabileceğin bu küçük dokunuşlardan bazıları da avize ve fotoğraflık. Avize için kabloya saracağın halatı jantın ortasından geçirip ampulü bağlaman yeterli. Dilersen birkaç halatı yanlardan da sarkıtabilirsin tabi ki. Ayrıca bisiklet jantını dilediğin renge boyayarak tellere mandallayacağın fotoğraflarlarla anılarını kendi emeğinle birleştirmen de mümkün. Kendin yap bisiklet jantı projende bisiklet jantına dolayacağın led ışıklarla bu otantik havayı dilediğin köşede tamamlayabilirsin. Senin emeklerin ve senin dokunuşlarınla rengarenk, otantik ve heyecanlı bir yaşam alanı… Senin yaratıcılığın ve senin tarzın…  Hayat hep keyifli uğraşlar sunsun.

Diğer Yazılara Göz At
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?

Toast Message