Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Desenli pvc karo modellerini nerede nasıl kullanmalısın?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Desenli pvc karo modellerini nerede nasıl kullanmalısın?

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Yaşam alanlarına renk ve hareket katmak istediğin zaman yönelebileceğin alternatiflerden olan desenli pvc karo modellerini, sadece mutfak ve banyolarda değil farklı zeminlerde de kullanabilirsin. Bi’Boya çini desenli pvc karolarla bir yandan retro ve doğal bir görüntü yakalayabileceğin gibi diğer yandan da ortamlara modern ve ihtişamlı bir hava katabilirsin. Pvc üzerine baskı yöntemiyle tasarlanan karolar, düz renklerden ya da zevklerini yansıtmayan desenlerden oluşan seramikler yerine tercih edebileceğin en ideal seçenekler arasında yer alır. Canlı renkleri ve göz alıcı desenleriyle dikkat çeken tasarımlara imza atabilir, seçtiğin çini desenli pvc karo modelini, profesyonel bir yardım almadan istediğin duvara veya zemine kolayca uygulayabilirsin.

Desenli PVC karo çeşitleriyle ilham veren dekorasyon fikirleri

Küçük dokunuşlarla mutfağında, banyonda ve evinin farklı alanlarında otantik ve şık ortamlar yaratabilirsin. Çini deseninin verdiği sıcaklık ve doğallık, evinde daha samimi bir hava yakalamanı sağlarken ev dekorasyonunda kendi tarzını ve zevkini konuşturmana yardımcı olur. Mutfak tezgahının arkasındaki duvarı, dolaplarının ve mutfağında hakim olan renklerin tonlarına uygun modellerden oluşan desenli pvc karo fayans çeşitleri arasından seçebilirsin. Banyo duvarları için de tercih edebileceğin çini desenli pvc karo çeşitleri, balkon ve teras gibi alanlarda da rahatça kullanabileceğin alternatifler sunar. Çini desenli karoları modern, çarpıcı, aykırı ve dikkat çekici detaylardan oluşan tasarımlar için fayans ve seramik döşemelerin arasına serpiştirebilir ya da tek bir duvarını veya karşılıklı duvarları bu ürünlerle kaplayabilirsin. Mavinin ve beyazın muhteşem uyumundan faydalanarak oluşturacağın dekorasyonlarla evinde Alaçatı evlerinin mimari etkisini yansıtabilir, yaşam alanını Güneydoğu esintileriyle donatmak için kiremit ve kırmızının tonlarında seçebileceğin Bi’Boya pvc karo modellerini kullanabilirsin. Beyaz, bej, krem tonlarında renklerden oluşan duvar ve mobilyalarınla göz dolduran bir uyum yakalayabilecek olan kiremit ve kırmızı tonlardaki desenli pvc karo modelleri, aksesuar olarak dekoratif eşyalara da dönüştürülebilir. Hayal gücünü ve el becerini kullanarak desenli pvc karo çeşitleriyle küçük sehpalar ya da eşya kutuları tasarlayabilirsin.

Birbirinden şık pvc karoları kolay ve zahmetsizce uygulayabilirsin

Evinin her detayına yakışacak ve uyum sağlayacak tarzlardan oluşan birçok model seçeneğini sunan Bi’Boya, desenli karo çeşitleriyle zevklerini yansıtabilmene yardımcı olur. Geniş renk skalası sunan ürün modelleri, farklı dekorasyonlara sahip ortamlarda sorun yaşamadan kullanabileceğin ve kolayca temizlenebilen seçeneklerden oluşur. Fayans ve seramiklerin üzerine hızlı ve zahmetsiz bir şekilde yapıştırabilir, hem evlerde hem ofislerde hem de cafe ve restoran gibi alanlarda ortama canlılık ve hareket katmak için tercih edebilirsin. Bi’Boya desenli pvc karoçeşitlerinin arka tarafında bulunan koruyucu bandı çıkararak uygulamak istediğin fayans, seramik ya da herhangi bir yüzeyin üzerine sıkıca bastırarak yapıştırabilirsin. Kullandığın desenli pvc karo çeşidinin uygulayacağın zemin üzerinde kusursuz gözükmesi için bir cetvelle ölçü alabilir, düz bir materyal yardımıyla sabitleme işlemi yapabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?

Toast Message