Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Duvar yazıları ile dekorasyon fikirleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Duvar yazıları ile dekorasyon fikirleri

Yayınlanma tarihi: 19.02.2020

Özellikle modern dekorasyonlarda duvar dekorasyonunda çeşitli yazılardan yararlanmak popüler uygulamalardan biri. Duvar yazıları ile etkili bir dekorasyon için pek çok yönteme başvurabilirsin. Bazı püf noktalara dikkat ederek duvar dekorasyonunda yaratıcı tasarımlarla buluşman çok kolay.

Duvar stickerlarından ilham alabilirsin

Duvar stcikerları pek çok renk ve model seçeneğine sahip olması nedeniyle yaratıcı dekoratif modeller sunuyor. Stickerlar içerisinde duvar yazı tasarımlı ürünlerin sayısı da gittikçe artıyor. Tarzına ve kişisel zevklerine uygun çok sayıda duvar yazı sticker seçeneğinden yararlanarak duvarlarını canlandırabilirsin. Farklı dokulardaki ürünleri tercih ederek mobilya ve aksesuarların ile mükemmel bir uyum yakalayabilirsin. Örneğin kadife dokulu mobilyalar kullandığın bir alanda duvar yazıları içeren stickerlarını da aynı dokudan seçebilirsin. Mekanda metalik aksesuarlar kullandıysan reflekte özelliğe sahip stickerlar kullanabilirsin. Üç boyutlu stickerlarla yaratıcı tasarımlara imza atabilirsin.

Yazı tahtaları kullanablirsin

Duvar yazıları yazı tahtaları ile mükemmel bir dekorasyon objesi haline gelebilir. Duvarlarının belli bir kısmına çeşitli form ve dokularda yazı tahtaları monte edebilirsin. Kara tahta ve tebeşir kullanarak duvar yazıları için hoş bir not alanı oluşturabilirsin. Bu alana ‘motto’larını yazarak motive edici bir yaşam alanı yaratabilirsin. Duvar yazıları silinebilir olduğu için istediğin zaman kolaylıkla yenilenebilir. Silinebilir kalemlerle kullanabileceğin yazı tahtası seçeneklerine de yönelebilirsin. Mıknatıslı tahtalar tercih edebilir, harfli magnetleri metinler oluşturmak için kullanabilirsin.

Farklı kağıtlardan duvar yazıları oluşturabilirsin

Duvar yazıları yardımıyla dekoratif objeler oluştururken farklı doku ve özellikteki kağıtlardan üç boyutlu metinler kesmeyi tercih edebilirsin. Bu metinleri duvarında uygun gördüğün alanlara çıkarılabilir yapıştırıcılar aracığıyla kolaylıkla uygulayabilirsin. Böylece bu duvar yazıları sıkıldığın ve yenilemek istediğin zamanlarda duvar dokusuna hasar vermeden çıkarılabilir.

Posterlerle yaratıcı tasarımlara imza at

Duvar yazılarını dekorasyonda etkili bir şekilde değerlendirmenin en güzel yollarından biri de poster kullanmaktır. Posterlerini kuru ağaç dallarıyla hoş bir şekilde çerçeveleyebilirsin. Tarzına göre ahşap ya da metal çerçevelerden de yararlanabilirsin. Renkli bantlar yardımıyla rengarenk ve estetik çerçeveler oluşturmayı da tercih edebilirsin. Bu tür bantlar kolaylıkla çıkarılabildiği ve duvarda iz bırakmadığı için oldukça kullanışlıdır. Eğer daha minimal bir dekorasyon stili benimsediysen posterlerini çerçevesiz de kullanabilirsin. Posterlerinle uyumlu renklerde vazo ve biblo gibi aksesuarlarla yaşam alanlarını canlandırabilirsin.

Üç boyutlu aksesuarlardan yararlan

Duvarlarında sergilemek istediğin yazıyı üç boyutlu aksesuarlarla birlikte tercih edebilirsin. Duvarlarına yerleştireceğin minimal raflar üzerinde bu aksesuarları şık bir şekilde kullanabilirsin. Böylece yaratıcı ve estetik bir duvar dekorasyonuna sahip olabilirsin.

Yazı kalıplarıyla dilediğin metni yaz

Duvar boyalarıyla dilediğin metni kalıcı olarak duvarlarına taşıyabilirsin. Sticker özellikli yazı kalıpları ile dekorasyon tarzına ve aksesuarlarına uygun renklerle duvarına yazabilirsin. Duvar dekorasyonunu yazılarla yaparken Bi’Boya‘nın dekoratif boya seçeneklerinden yararlanabilirsin. Reflekte ve Işıltılı Kum gibi ürünlerle duvar yazılarını çarpıcı hale getirebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?

Toast Message