Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Kazayağı Deseni Modasına Uygun Dekorasyon Önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Kazayağı Deseni Modasına Uygun Dekorasyon Önerileri

Yayınlanma tarihi: 11.03.2020

Kazayağı, günümüz ev dekorasyon modasına fırtına gibi geri döndü. 80’li yılların modası olan nostaljik kazayağı deseni geniş renk yelpazesi ve geniş kullanım alanları ile artık evlerinizde. Mobilya döşemelerinden perdelere, halılardan duvarlara, aydınlatmalardan dekorasyon aksesuarlarına kadar uzanan her yerde, kazayağı deseni iddialı tarzıyla kendini gösteriyor. Günümüz dekorasyonuna modernize olarak dönüş yapan kazayağı, renklerine yeni renkler ekledi ve her renk ile uyum sağlayarak modern bir tarz yarattı. Üstelik, uygulandığı klasik tarz dekorasyonlara da modern bir havaya katması onu oldukça popüler yaptı. Her yenilik bir başlangıçtır. Her başlangıçta yeni bir heyecan demektir. Öyleyse sen de yeni başlangıçlarla, yeni heyecanlar yaşamaya var mısın? Varım diyorsan, kazayağı dekorasyon fikirlerini incelemelisin.

Kazayağı deseninin, iç dekorasyon da kullanım alanları

* Mobilya döşemesi* Perde ve storlar* Halı, kilim ve paspaslar* Duvar kağıdı* Aydınlatma* Runner, peçete, masa örtüsü* Zemin ve duvar seramik kaplamaları* Resim ve ayna çerçevesi,vazo, banyo ve mutfak dekorasyon ürünleri

Kazayağı modasına uygun dekorasyon önerileri

* Koltukların döşemesinin tamamını kazayağı düşünüyorsan, küçük ebatlı desenleri kullanmalısın. Siyah beyaz desenli döşeme kullandıysan beyaz, siyah, altın sarısı,kırmızı gibi pek çok renk seçeneğini koltuk yastıkları için düşünebilirsin.* Koltukların sırt kısımlarında düz renk, minderlerde desenli döşeme kullanabilirsin.İstersen minder kenarlarına, kullandığın düz renkten biye geçirebilirsin. Bu durumda yastıklarda biye rengi ya da kontras renkler kullanman uygun olur.* Deri kaplama koltuklarda kazayağı desenli minderler kullanabilirsin.* Açık renk ahşap koltuklarda nötr renklerde desenler kullanarak oldukça modern bir hava oluşturabilirsin. * Klasik mobilyalara, pastel ve nötr renkli  kazayağı desenli döşeme yaparak modern bir hava verebilirsin.* Zemin ve duvar seramik kaplamalarında bordür olarak kullanman durumunda oldukça şık bir hava oluşturabilirsin.

Kazayağı dekorasyon ev duvarlarına da yansıdı.

*  Duvarlardan bir tanesini kazayağı duvar kağıdı ile kapladıktan sonra, diğer duvarları duvar boyası ile boyayarak oldukça modern bir hava yaratabilirsin.* Duvar kağıdı beyaz ve açık gri ise, duvarı beyaz ya da gri  boyayıp yumuşak bir geçiş yapabilirsin.* Duvar kağıdı renklerine kontras bir renk seçebilirsin. Siyah ve beyaz kazayağı desenli bir duvar kağıdı ile sarı renk çok iddialı durur.* Pembe, beyaz desenli duvar kağıdı ile açık mavi ya da açık yeşil renk boya kullanabilirsin.* Duvar kağıdı ile aynı desendeki aksesuarları, boyadığın duvarlarda kullanırsan şık bir kombin oluşturursun.* Duvarlarınızı istediğin renklerde boyadıktan sonra kazayağı desenli duvar kağıdını, boyanmış duvarlarda bordür olarak kullanabilirsin.Sen de kazayağı modasını dekorasyonda tercih ediyorsan, duvar kağıdı ile uyan bir çok renk seçeneğine  https://www.biboya.com.tr/ adresini tıklayarak ulaşabilirsin. Tıkla, ücretsiz renk kartelasından seçtiğin boyalar aynı gün kargoda, üstelik açılmamış artan boyaları geri iade edebilirsin.Kolay bir alışveriş için bekleme. 

Diğer Yazılara Göz At
Genel
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?

Toast Message