Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Pampas otu ile yapabileceğiniz 4 dekorasyon
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Pampas otu ile yapabileceğiniz 4 dekorasyon

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Esas adı “Cortaderia selloana” olan pampas otu, son zamanların en sevilen dekorasyon trendleri arasında yer alıyor. İç mekân tasarımlarının yıldızı niteliğindeki pampas otu; salon, yatak odası, banyo, antre ve koridor gibi farklı mekânların görünümünü zenginleştirmek için kullanılıyor. Dekorasyona doğal bir dokunuşta bulunmak isteyenler; sade ve yalın tasarımlı vazoların içine yerleştirdikleri pampas otlarından faydalanıyor. Doğal renk tonu ile sıcak bir atmosfer yaratan pampas otu, naif yaprakları ile bulunduğu mekâna zarafet katıyor. Kendi yaşam alanında uygulayabileceğin pampas otu dekorasyon fikirlerini merak ediyorsan, bu yazı tam da sana göre! İşte, iç mekân tasarımında basit dokunuşlarla fark yaratmak için uygulayabileceğin, birbirinden şık pampas otu ev dekorasyon fikirleri…

Ortak yaşam alanlarında pampas otu dekorasyon fikirleri

Salon ve oturma odası gibi ortak yaşam alanlarında pampas otunu rahatlıkla kullanabilirsin. Natürel tonlarda dizayn edilmiş bir mekânda beyaz bir vazo içine yerleştireceğin pampas otları son derece şık bir görünüm yaratacaktır. Bej, krem, beyaz ve toprak tonlarının hakim olduğu bir mekânda pampas otlarının etkisini vurgulamak istiyorsan kiremit tonlarındaki aksesuarlardan yararlanabilirsin. Bordo kırlentler, etnik desenli kilimler ve doğal ahşap mobilyalarla pampas otunun natürel tarzını tamamlayabilirsin.

Banyoda pampas otu dekorasyon fikirleri

Kahverengi ve bej tonlarındaki seramiklerle yapılmış banyo dekorasyonunda pampas otu kullanarak harika bir tarz yaratabilirsin. Hilton lavabo modellerinde lavabonun yanlarında kalan boşlukları beyaz renkli bir vazo içine yerleştirilmiş doğal pampas otları ile süsleyebilirsin. Bunun yanında kuru pampas otu dekorasyon fikirlerine yeni bir yorum getirmek için renklendirilmiş alternatifleri de deneyebilirsin. Pembe, mavi, sarı gibi farklı renklerdeki pampas otları ile büyüleyici dekorasyonlara imza atabilirsin.

Yatak odası için pampas otu dekorasyon fikirleri

Yalın bir tarza sahip yatak odalarında doğal renkli pampas otu dekorasyonunu uygulayabilirsin. Genç kız odalarında pembe renkli pampas otları ile masalsı bir atmosfer oluşturabilir; kırmızı pampas otları ile yatak odasında romantik bir ortam yaratabilirsin. Dilersen, farklı renklerdeki pampas otlarını bir araya getirerek gökkuşağını andıran, çarpıcı bir tasarım ortaya koyabilirsin. Bu tarz bir renkli pampas otu demetini bohem tarzdaki yatak odası tasarımlarında kullanabilirsin.

Antre ve koridorlarda pampas otu dekorasyonu

Pampas otu dekoratif görünümü ile antre ve koridorların dekorasyonunu zenginleştirmenin en pratik yolu olabilir. Gösterişli bir aynanın yanına yerleştireceğin bu otlarla etkileyici bir tarz yaratabilirsin. Şık bir dresuarın üstüne yerleştirebileceğin pampas otlarını, aynı dresuarın yanlarında kalan boşluklarda bronz ve bakır tonlarındaki büyük vazolar içinde de sergileyebilirsin. Özellikle ev dekorasyonunda giriş holünün dekorasyonunu zenginleştirmek için böyle bir yol izleyebilir; pampas otunun zarif ve ferahlatıcı etkisi ile evine gelen misafirleri karşılayabilirsin. Ev için önerdiğimiz pampas otu dekorasyon fikirlerini ofis, cafe, restaurant gibi çeşitli iç mekânların tasarımlarında da uygulayabilirsin. Pampas otunun doğal etkisini hemen her yaşam alanına taşıyabilir; Güney Afrika’dan gelen bu doğal otların organik görünümüyle güncel dekorasyon trendlerine kolayca ayak uydurabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?

Toast Message