Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Çalışma odana yeni bir soluk getirecek duvar dekorasyonu önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Çalışma odana yeni bir soluk getirecek duvar dekorasyonu önerileri

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

İster o çılgın romanların yazarı ister üniversite sınavına hazırlanan yorgun bir genç ister bitmek bilmeyen projeler başında gün sayan bir mimar ol; sen de vaktinin çoğunu çalışma odasında geçirenlerdensen işte doğru yerdesin çünkü sana o saatleri nasıl daha güzel geçirebileceğin hakkında birkaç ipucu hazırladık. İşte, çalıştığın ortamı kendi zevkine göre döşeyerek başlayabilirsin. Çalışma odası dekorasyonunda asıl önemlisi duvarlar. Burada çalışma odası duvar dekorasyonu için sana sunduğumuz önerilerimize göz atabilirsin. Kafanı masadan kaldırdığında bir boşluğa dalıp gitmeyi mi tercih edersin yoksa seni motive edecek bir sözle göz göze gelmeyi mi? Çalışma odası duvar dekorasyonu denildiğinde hepimizin kafasında bir şeyler canlanır fakat şimdi işin biraz daha yaratıcı kısmına bir göz atalım.

Panoların gücü adına

Düzeni sevenler için eşsiz bir tercih olan panolar, mantar panolarla birlikte daha estetik olan metal duvar panolarıyla da popülaritesini korumakta. Metal duvar panosu, hem not kağıtlarını asabileceğin hem de fotoğraflarınla süsleyebileceğin şekil ve boyutlarla çalışma odası duvar dekorasyonu için mükemmel bir tercih olup odanın havasını değiştirmeye hazır.

Ah o tozlu raflar

Çalışma odası duvar dekorasyonu için bir vazgeçilmez daha! Raflar. İster kitaplarınla doldur ister sevdiğin eşyalarınla. Raflar kurtarıcıdır. Derleyip toplar ortalığı. Bu kadar iş yaptığı yetmezmiş gibi bir de güzel durur ki duvarda, bakmaya kıyamazsın. Eğer çarpıcı bir duvar dekorasyonuna ihtiyacın varsa farklı renkte ve kalınlıktaki raflarla sen de hayallerine kavuşabilirsin.

Duvar kağıdı mı dedi biri?

Binlerce renk, şekil ve desenle duvarlarımıza bambaşka bir hava katan duvar kağıtlarını nasıl sevmeyiz ki? Baktığında ruhunu tazeleyen bahar çiçekleri ya da koyu ve gizemli görünen düz renkleri seç. Senin ruh haline ve zevkine kalmış. Özellikle kitap raflarının arkası için taş duvar görünümlü duvar kağıtlarını tercih edebilirsin.

3D duvar panoları

Eğer sen de dar ve küçük bir çalışma odasına sahipsen işte 3D duvar panoları tam senlik. Odada derinliği sağlayan bu panolar çalışma odası duvar dekorasyonu için kesinlikle doğru bir tercih. Farklı şekil ve dokudaki bu panoların bir güzel yanı da boyanabiliyor olmaları. Ayrıca kalınlığı fazla olan malzemeler odanın ses yalıtımında bile sana fazlasıyla yardımcı olabilir. Hem şık, hem sessiz. Sence de harika değil mi?

Dünya haritasında kaybolmaya hazır ol

Çalışma odası duvar dekorasyonunun en güzel parçalarından biri de metal tablolar ve duvar aksesuarları. Bu tablolar arasında en beğenilenlerden biri de şüphesiz dünya haritası metal tablo olmalı. Çalışırken bir yandan gözlerinle ülkeleri ve kıtaları gezdiğin bu metal tablolar duvarların için harika bir öneri olup odanı ziyaret edenleri hayran bırakacak.

Duvarlarını sevgiyle boya

Artık çalışma odanı baştan yaratmak ve kendi ruhunu yansıtan bir alan oluşturmak için ihtiyacın olan tüm bilgiye sahipsin. Senin için son küçük öneri ise duvarlarını sevgiyle boyaman. Bunun için ise ihtiyacın olan renklere Bi’Boya web sitesinden ulaşabilirsin. Canlı renkleri ve hızlı kargosuyla dökülmeden eline ulaşan Bi’Boya ile duvarlarını renklendirebilir ve artan boyayı geri iade edebilirsin. Hadi, şimdi efsane duvarlar yaratma sırası sende!

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message