Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Kızlara Özel Genç Odası Dekorasyonu Önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Kızlara Özel Genç Odası Dekorasyonu Önerileri

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Genç kız odası dekorasyonunda kızlara hitap eden çeşitli dekorasyon elemanlarını kullanarak, etkileyici bir tarz yaratabilirsin. Peluş ve tüylü aksesuarlar, pembeye yakın renk tonları, tül ve cibinlikler, farklı desenlerdeki duvar kağıtları gibi unsurlarla genç odası tasarımında kızlara uygun farklı stiller oluşturabilirsin. İşte, genç kız odası tasarımı yaparken uygulayabileceğin pratik adımlar:

1. Kapitone detaylarla zenginleştirilmiş genç kız odası mobilyalarını kullanabilirsin

Dekorasyona zarafet katan kapitone detaylar, genç odası dekorasyonunda gösterişli bir tarz yaratmak isteyenler için ideal! Erkeklerin maskülen tarzını tamamlayan spor çizgilerin aksine genç kız odası dekorasyonunda klasik formlarla desteklenen mobilya tasarımlarını kapitone detaylı kumaşlarla çok daha ihtişamlı bir hale getirebilirsin. Bunun için kapitoneli bir yatak başını tercih edebilir; puf, bench ve sandalye gibi çeşitli oturma elemanlarında kapitone detaylara yer verebilirsin.

2. Cibinlik ve tül kullanımına ağırlık verebilirsin

Genç kız odası dekorasyonu için kullanabileceğin bir diğer dekorasyon elemanı ise tüller ve cibinlikler olacaktır. Erkekler için genç odası dekorasyonuna çok da uygun olmayan bu aksesuarları genç kız odası dizaynı yaparken özgürce kullanabilirsin. Tavandan yatağın köşelerine kadar inen ince tüllerle masalsı bir atmosfer oluşturabilir; bu tüller için beyaz, pembe, mavi, su yeşili gibi farklı renk seçeneklerini değerlendirebilirsin. Dekoratif tüllerle süslenen cibinliğin dekorasyondaki etkisini pencere önlerinde kullanacağın desenli tül perde modelleri ile pekiştirebilirsin.

3. Peluş halılara ve tüylü ev tekstili ürünlerine yer verebilirsin

Genç kızların hoşuna giden peluş aksesuarları, kızlara yönelik bir genç odası dekorasyonunda bol miktarda kullanabilirsin. Zemine sereceğin tüylü halıları, peluş kırlentlerle kombinleyebilir; tüylü battaniye modelleri ile göz alıcı bir genç kız odası tasarımı yapabilirsin. Ayrıca, çocukluk döneminden kalma peluş oyuncaklara da genç kızlar için yapacağın bir yatak odası dekorasyonunda yer verebilirsin. Dekoratif anlamda sevimli bir etki yaratacak bu oyuncakları odanın belli köşelerine yerleştirebilir; dev peluş ayıları dekorasyonunun odak noktası haline getirebilirsin.

4. Romantik desenli duvar kağıdı modelleri ile genç kız odası dekorasyonu

Genç kız odası dekorasyonuna farklı bir yorum katmak için romantik desenlerle zenginleştirilmiş duvar kağıdı modellerine göz atabilirsin. Pembe – beyaz renklerindeki çizgisel desenlerle modern ve trendy bir tarz oluşturabilir; çiçekli duvar kağıtları ile vintage etkisi yaratabilirsin. Tek duvarda duvar kağıdı kullandığın genç kız odası dekorasyonları için çeşitli duvar aksesuarlarından da yararlanabilirsin. Çiçek desenli duvar stickerlarını, gösterişli makyaj aynalarını ve pembe tonlarının hakim olduğu dekorasyon elemanlarını genç kız odası duvar dekorları kapsamında değerlendirebilirsin.Sen de genç kızlar için kullanışlı ve estetik bir dekorasyon yapmanın farklı yollarını keşfedebilirsin. Pembe tonlarının baskın olduğu mobilya ve aksesuarlarla genç kızların hoşuna gidecek bir yatak odası dekorasyonu oluşturabilir; şık tasarımlı bir makyaj masası ile bu odaya feminen bir hava katabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message