Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yatak odan için romantik duvar dekorasyonu fikirleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yatak odan için romantik duvar dekorasyonu fikirleri

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Yaşam alanlarının pek çok bölümünde romantik dekorasyon uygulamalarından sıklıkla yararlanılıyor. Yatak odası duvar dekorasyonu için de romantik esintiler yaratmak oldukça popüler yaklaşımlardan biri. Romantik tarzda seçtiğin mobilyaları en güzel şekilde tamamlamanın yolu, duvar dekorasyonunu doğru yapmaktan geçiyor. Bunun için kendin yap projelerini deneyebileceğin gibi küçük dokunuşlarla yatak odası duvar dekorasyonu için harikalar yaratabilirsin.

Duvar Kağıtlarında Çiçek Desenleri Kullanabilirsin

Çiçekli duvar ağıdı desenleri, romantik dekorasyonlarda en çok tercih edilen desenlerinden. Yatak odasının genel dekorasyonuna göre uygun tonlardaki duvar kağıtlarını seçebilir ve hoş çiçek desenlerini yatak odana taşıyabilirsin. Çiçek desenli duvar kağıtları yatak arkası duvar kaplama uygulamaları için ideal bir alternatif. Tercihini pastel tonlardan yana kullanarak sakin ve huzurlu bir yatak odası duvar dekorasyonu oluşturabilirsin.

Fotoğraf ve Tablolarını Duvarlarında Sergile

Yatak odası duvar dekorasyonu için floral desenlerin revaçta olduğundan bahsetmiştik. Çiçek, bitki ve yaprak desenlerini tablolarına da taşıyarak şık bir dekorasyon için adım atabilirsin. Aynı zamanda kendi çektiğin fotoğrafları da istediğin oranda büyüterek yatak odası duvar dekorasyonu için kişiselleştirilmiş dokunuşlar yapabilirsin. Yatak odanda salaş bir hava yaratmak istiyorsan ahşap çerçeveler senin için biçilmiş kaftan. Minimal, sade ve modern tasarımları tercih ediyorsan pastel renklerdeki çerçevelere göz atabilirsin.  Yatak odası duvar tabloları tercihini açık renklerden oluşan soyut temalardan yana yaparak şık bir dekorasyon elde edebilirsin.

Ferforje Aksesuarlarla Romantizmi Yakala

Ferforje aksesuarların pek çok farklı modeli ve renk seçeneği bulunuyor. Ferforje aksesuarlar romantik dekorasyonlarda sık sık tercih ediliyor. Bu aksesuarları raf seçeneklerinde değerlendirebilir, aydınlatmalarını bu raflar üzerine yerleştirerek loş bir ortam yaratabilirsin. Böylece yatak odası duvarlarında estetik yansımalar oluşturabilirsin.

Duvar Sticker’larıyla Hoş Tasarımlar Oluşturabilirsin

Yatak odası duvar dekorasyonu için farklı ve kişiselleştirebileceğin tarzda yenilikler arıyorsan mutlaka duvar sticker’larına göz atmalısın. Duvar sticker’larının farklı doku, desen ve modellerde pek çok seçeneği var. Aynalı ya da üç boyutlu seçeneklerden de yararlanabilirsin. Örneğin çiçek desenli kadife sticker’larla yatak odası duvar dekorasyonu için etkili bir dekoratif uygulama yapabilirsin. Nevresimlerinde de çiçek desenlerini tercih ederek tamamlayıcı bir dekorasyon yaratabilirsin.

Duvar Renkleri Seçimine Özen Göstermelisin

Yatak odası duvar dekorasyonu yapmadan önce planlaman gereken temel şeylerden biri duvar rengi seçimidir. Romantik dekorasyon tarzlarında daha çok açık ve pastel tonların kullanımı önerilir. Krem, beyaz ve pembe tonlarının yoğun olduğu duvar rengi kombinasyonlarıyla yatak odası duvar dekorasyonu için harika bir adım atabilirsin.Duvar renkleri seçiminde Bi’Boya‘nın dekoratif boyalarını tercih edebilirsin. Bi’Boya‘nın Metalik, Reflekte, Kadife ve ipek mat trendy seçeneklerinden yararlanarak yatak odası dekorasyonuna romantik esintileri kolaylıkla taşıyabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message